Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować bardzo drobno. Wrzucić do miski. Następnie pomidora pokroić w małe paseczki. Także wrzucić do miski. Z papryki usunąć gniazda nasienne. Pokroić drobno. Dodać do miski (jeśli używamy papryki konserwowej- pokrojonej, wrzucamy odcedzoną do miski z kapustą). Ogórki pokroić w plasterki a plasterki przeciąć na pół. Wrzucić do miski. Polać majonezem, przyprawi solą i pieprzem. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię pekińską na różne sposoby
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Lubię takie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ciekawa ta sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    taka sałatka zawsze smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !