Sposób przygotowania

Śmietankę kremówkę ubić w wysokim chudym naczyniu. Następnie dodać do tego cukier puder. Biszkopty maczać w mleku a następnie układać na dnie szklanek lub pucharków. Do każdego pucharka włożyć po 2-3 biszkopty, na biszkopty wyłożyć masę, dać kolejną warstwę 2-3 biszkoptów i na to wyłożyć kolejną warstwę masy. Powinno wyjść ok. 6-7 deserków. Wierzch posypać proszkiem z opakowania biszkoptów, albo posypką cukierkową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniamciu :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Smacznie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    to taki przekładaniec, fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !