Sposób przygotowania

W rondelku stopić margarynę, miód i cukier, przestudzić. Mąkę zmieszać z imbirem, proszkiem i sodą. Dodać mleko i rozkłócone widelcem jajko oraz masę miodową. Dodać jabłko starte na dużych oczkach. Piec ok. 50 min w temp. 160st.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    apetycznie się prezentuje
  • 7
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    śliczna, w sam raz na wielkanocny stół
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wyśmienicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !