Sposób przygotowania

Mięso, oczyszczoną z błonek wątróbkę i pieczarki zmielić na drobnym sitku.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę, przesmażyć na smalcu.
Do mięsa dodać bułkę tartą, wodę, jajka, podsmażoną cebulkę oraz wszystkie przyprawy ( majeranek rozetrzeć w dłoniach, pod wpływem ciepła rąk wydobywa swoje aromaty ) i wymieszać masę.
Przełożyć ją do wiekszej formy keksowej wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w piekarniku nagrzanym do 175 stopni przez 70 minut.
Podawać na zimno.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fany ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    smacznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Wygląda niesamowicie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Może dobrze smakować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się bardzo apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !