Sposób przygotowania

biszkopt wg własnego przepisu gdy będzie gorący zawijamy w ściereczke jak rolade następnie ucieramy masło z cukrem na puch. Roztopiona czekoalde w kąpieli wodnej lekko przestudzona dodajemy do masła i wszystko razem miskujemy na jednolitą mase pod konie cdodaoejmy spirytusu wg uznania. Biszkopt rozwijamy i smarujemy dzemem na to smarujemy mase i zawijamy rolade dowonie dekorujemy.

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam taką roladę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna rolada
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetycznie wygląda, mniam :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    uwielbiam takie słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !