Sposób przygotowania

Filety rybne, bardzo dokładnie myjemy pod zimną wodą. Przyprawiamy solą z obu stron. Gdy są zamrożone można wcześniej posypać solą, wtedy szybciej nam się rozpuści lód. Obtaczamy w mące i kładziemy an rozgrzany tłuszcz. Smażymy z obu stron. Podajemy z surówką - u mnie tym razem jest to kupna koperkowa surówka, ale za to bardzo smaczna.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    dobra rybka nie jest zła :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    bardzo lubię dorsza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    jedna z moich ulubionych ryb :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Uwielbiam dorsza :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !