Sposób przygotowania

Wątróbkę popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem i panierować w mące .Wątróbki usmażyć na rumiano z obu stron ,dodać rozmaryn ,posiekaną cebulę i czosnek.Jak cebula się zeszkli wlać śmietankę dodać chrzan,pokrojonego drobniutko buraka i doprawić do smaku solą ,pieprzem cytrynowym ,cukrem i sokiem z cytryny. Chwilę podgrzewać na małym ogniu i na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam wątróbkę, szkoda że tak strzela przy smażeniu :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !