Sposób przygotowania

Pieczarki podsmażyć na odrobinie oliwy i osączyć z powstałego płynu. Mięso mielone wyrobić z jajkiem, bułką tartą ,rozmarynem , winem i doprawić do smaku solą, chilli i pieprzem świeżo zmielonym.Posiekaną cebule zeszklić i wymieszać z mięsem. Z mięsnej masy uformować bochenek i powciskać w niego pieczarki .Mięsny bochenek piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez ok. jedna godzinkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie się prezentuje
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne danie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pysznie wyglada :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba smaczny ten bochenek, inny niż zwykłe
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre na chlebek ...
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !