Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Do zbiornika robota wielofunkcyjnego wsypać przesiane mąki, dodać drożdże, sól, oliwę i wodę. Mieszać na wolnych obrotach przez chwilę, po czym włączyć na maksa. Wyrabiać, aż ciasto dobrze się połączy - w razie potrzeby dodać łyżkę wody. Gotowe wyjąć, uformować w kulę i wsadzić do miski. Przykryć i odłożyć na 2 godziny.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Super się prezentuje! Podoba mi się też nazwa... i ostatnie zdanie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki to i suchy smakuje...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    fajny i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !