Sposób przygotowania

Białka ubić ze szczypta soli i cukrem na błyszczącą gładką pianę. Masę białkową delikatnie wymieszać z wiórkami kokosowymi ,mąką ziemniaczaną ,rumem i kilkoma kropelkami olejku rumowego. masę nałożyć do szprycy i wyciskać bezy na papier do pieczenia wyłożony na blachę. Ciasteczka piec w 160 stopniach przez ok. 10-15 minut.
Bezy zostawić na blaszce do ostydnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ja nie umiem zrobić dobrych bez:(, a te muszą być cudne w smaku
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniałe!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    po co kupować jak można zrobić własne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !