Sposób przygotowania

Śmietankę ,jajka rozkłócić widelcem i wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem . Masę jajeczną doprawić trochę solą i pieprzem. Schab pokroić na plastry i rozbić tłuczkiem. Mięso posolić , popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem i zamarynować w jajkach. Kotlety okryć folią i odstawić do lodówki na ok. 1 godzinę .Potem panierować kotlety w bułce tartej wymieszanej z siemieniem lnianym i usmażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !