Sposób przygotowania

Na półmisku układamy opłukaną i osuszoną rukolę.

Rybę czyścimy z ości i skóry, rwiemy na mniejsze kawałki i układamy na rukoli.

Całość posypujemy drobno posiekaną czerwoną cebulą i szczypiorkiem oraz płatkami migdałowymi.

Skrapiamy oliwą bazyliową i oprószmy świeżo mielonym pieprzem.

Proponuję podawać z grzankami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    przepięknie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wow... ale show...;P wygląda bosko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawie musi smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    sałatka palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !