Sposób przygotowania

Mięso ( np. z udźca indyka) kroimy w kostkę, posypujemy przyprawami i odsmażamy na oleju razem z cebulą. Pieczarki obsmażamy jedną warstwą i dodajemy do indyka, podlewamy winem i dusimy do miękkości, w razie potrzeby uzupełniając woda lub rosołem.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszny!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczna propozycja !
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !