Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso wędzone obrać (najlepiej jeśli to będzie z udek) z kości i skór i pokroić w kostkę, ogórki pokroić.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    zdrowa i smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    ale pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !