Sposób przygotowania

Kromki chleba tostowego smarujemy masłem. Na dwóch kromkach układamy po pół plasterka sera żółtego, następnie plasterek szynki i ponownie pół plasterka żółtego sera. Tak przygotowane kanapki przykrywamy pozostałymi dwiema kromkami chleba tostowego. Jajko roztrzepujemy widelcem w talerzu dodając sól i pieprz do smaku. Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła i podsmażamy na nim tosty namoczone w jajku na złoty kolor z dwóch stron. Podajemy na gorąco. Tak przygotowane tosty możemy podawać z keczupem lub majonezem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    moja ulubiona wersja tostów
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    moje dzieci je uwielbiają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    proste i smaczne! pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    dla dzieci jak znalazl
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na śniadanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    proste i najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale chrupiące
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne sniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !