Sposób przygotowania

JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. JAJKA W SKORUPCE PRZECINAMY NA PÓŁ, ZE ŚRODKA ŁYŻECZKĄ WYJMUJEMY BIAŁKO I ŻÓŁTKO. WYJĘTE BIAŁKA I ŻÓŁTKA KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ, SIEKAMY SZCZYPIOR I PRZEPRAWIAMY DO SMAKU. MASĘ JAJECZNĄ WKŁADAMY DO SKORUPEK I ZAPIEKAMY NA PATELNI.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jajuszka jak najbardziej ...idą święta...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !