Składniki:
polędwica wieprzowa | 1 mała sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 duże ząbki |
olej do smażenia | |
rukola | 1 garść |
ser camembert | 100 gram |
delikat do mięs | wg uznania |
polędwica wieprzowa | 1 mała sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 duże ząbki |
olej do smażenia | |
rukola | 1 garść |
ser camembert | 100 gram |
delikat do mięs | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: