Sposób przygotowania

Skrzydełka zalać zimną wodą, dodać jarzynkę, ziele angielskie, liście laurowe i gotować godzinę.
Odcedzić wywar, dodać pokrojoną w plastry marchewkę i brokuła podzielonego na różyczki.
Gotować, aż warzywa będą miękkie, ale jeszcze jędrne - nie powinny być rozgotowane!
Do zupy dodać serek topiony pokrojony w mniejsze kawałki i całość zmiksować blenderem.
Doprawić do smaku pieprzem i jarzynką.
Podawać z makaronem, ryżem lub grzankami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b> *** Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich pomysłów i przepisów na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)< /b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    może byc to fajna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś robię znowu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !