Sposób przygotowania

Wątróbki dokładnie oczyścić, usunąć żyłki. Można je dodatkowo pokroić na trochę mniejsze kawałki. Każdą wątróbkę dokładnie obtoczyć w mące i kłaść na rozgrzany olej. W tym momencie oprószam wątróbki solą i pieprzem, ale można to zrobić również na końcu. Wątróbki smażyć na oleju z obu stron, aż ładnie się zrumienią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię panierowaną wątróbkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    wczoraj mialem na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna watróbka !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna jest taka wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też często panieruje w mące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszna wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Bardzo lubię taką wątróbkę, ja dodaję jeszcze cebulę bo wtedy fajnie pachnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię wątróbkę,ale ja dodaję jeszcze cebulkę i na koniec jabłko
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    dobra wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    pyszna wątróbka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię wątróbkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !