Sposób przygotowania

W naczyniu żaroodpornym rozłożyć warzywa na patelnię (swoją ulubioną mieszankę). Na warzywa położyć warstwę kiełbasy pokrojonej w plastry. Zamiast kiełbasy może być podsmażony boczek lub podsmażona pierś z kurczaka. Następnie położyć warstwę majonezu (nie musi to być gruba warstwa, wedle upodobania) i posypać płatkami kukurydzianymi. Piec przez 1 godzinę w piekarniku w temp. 180 stopni C. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    trochę tłuste, ale może być dobre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    oo ciekawa ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna zapiekanka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !