Sposób przygotowania

Bakłażany umyć, osuszyć, odkrajać nasadę szypułki i pokrajać w cienkie plasterki. Wkładać na patelnię z rozgrzanym olejem. Obrumienić każdy plasterek po obu stronach, posolić, oprószyć lekko pieprzem. Podawać bezpośrednio po usmażeniu, jako dodatek do pieczonych potraw mięsnych, z ryb oraz drobiu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię bakłażany.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam takie;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne bakłażany
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    są pyszne jednak bardzo rzadko je robię, bo moja rodzina nie przepada za nimi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !