Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Krążki bezowe są kupne, więc tak naprawdę wystrczy tylko zrobić krem i mamy szybki, a jaki pyszny torcik. Krem zzaczynamy od utacia żółtek z cukrem pudrem, aż do białości. Następnie dodajemy miękkie masło, gdy masa będzie utarta dodajemy kakao i kieliszek spirytusu. Jedenk krążek bezowy smarujemy dżemem z czarnej porzeczki (chodzi o to by był kwaśny, bo beza jest dosyć słodka).


Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    sama słodycz!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Pięknie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    jaki cudny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pięknie wygląda!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj na prawdę smakowity
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy jeszcze nie robiłam tortu bezowego. I sama nie wiem dlaczego...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny jest, a właściwie był :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    bardzo ładnie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !