Sposób przygotowania

Ser biały rozgniatamy widelcem, dodajemy posiekany drobno szczypiorek i rzodkiewkę. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą oraz dodajemy śmietanę i mieszamy razem. Cukinię myjemy i cieniutko kroimy w plasterki. Gotujemy ok 3-5 min. na parze by zmiękła ale się nie rozgotowała. Margaryną smarujemy formę keksową i wykładamy ją w środku plasterkami cukinii. Wkładamy połowę farszu i wyrównujemy. Na farsz twarogowy wykładamy ponownie plasterki cukinii, później resztę farszu i obkładamy cukinią. Gotową wkładamy do lodówki na minimum 12 godzin. Smacznego !!


( Polecam jeść z ostrym sosem chilli ).

Spróbuj również

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować Twój przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajny ten przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale pyszności...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !