Sposób przygotowania

Poszatkowaną kapustę włożyć do garnka. Podlać odrobinką wody i wlać śmietanę. Kapustę dusić na małym ogniu przez kilka minut, aż zmięknie. Doprawić do smaku solą, cukrem , koperkiem i świeżo zmielonym pieprzem. Smaczny dodatek do ziemniaków .

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jeszcze nie jadłam takiej kapustki, ale pewnie smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !