Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na oleju. Kotlety rozbić, posolić z obu stron i na każdy kotlet nałożyć plaster sera żółtego i usmażone pieczarki. Zwinąć jak roladę. Panierować najpierw w mące, następnie w roztrzepanym jajku, na koniec w bułce tartej. Smażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Można podawać polane keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintny kotlet :)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pychunia i ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pyyyyyyyyszne, uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ja też je uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    wyglądają super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !