Sposób przygotowania

Kaszankę zawijamy w sreberko razem z cebulką, doprawiamy wg uznania cebulkę - nie solimy ponieważ kaszanka jest sama w sobie słona. Grillujemy ok 25min do momentu kiedy pęknie nam błonka.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    To lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha kaszanka
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    oj zjadłoby się taką kaszaneczkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    poproszę kawałeczek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ja tez taka czasem robie i lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszniutka kaszanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    lubię bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszna jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też czasami robimy sobie kaszankę na grillu.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tylko u ciebie ta kaszanka przed grillowaniem jest zdjęcie powinno byc już po etapie grillowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !