Sposób przygotowania

Mięso dokładnie opłukać, włożyć do garnka i zalać 2 litrami wody. Zagotować. Zebrać powstałą pianę. Do wywaru dodać obrane i pokrojone jarzyny oraz nać z selera. Wsypać przyprawę. Rosół przykryć i gotować na małym ogniu 1,5-2 godziny. Makaron ugotować wg przypisu na opakowaniu, odcedzić. Wyłożyć makaron na talerz, dodać pokrojone w kostkę jarzyny, wlać rosół, popieprzyć do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    uwielbiam rosół :D
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ulubiony :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    supcio
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    jak na niedziele przystało jest i rosołek:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    swietnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mój ulubiony :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    wspanialy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super rosołek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny rosół
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    uwielbiam rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !