Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić w kromki. Posmarować je oliwą. Podpiec w piekarniku lub na patelni z obu stron. Pomidory pokroić w kostkę. Pokroić czosnek w drobną kostkę. Obłożyć kromki pomidorami i czosnkiem, posolić, popieprzyć. Posypać parmezanem. Wstawić do piekarnika na ok 10-15 min. Przed podaniem przyozdobić listkami bazylią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    pyszne:) uwielbiam takie przekąski;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszna :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    kolorowa i apetyczna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię taki zestaw składników
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !