Sposób przygotowania

Drożdże rozpuścić ze śmietaną. Żółtka utrzeć z cukrem. Piwo podgrzać i wlać do mąki. Margarynę rozpuścić. Wszystkie składniki dobrze wyrobić.Pozostawić ciasto do wyrośnięcia. Formować pączki i smażyć pączki na gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam pączki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne pączusie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !