Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso podzielić na porcje, każdą lekko rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Jajka rozbełtać. Mięso obtaczać w mące, zamaczać w jajkach, obtaczać w bułce tartej, kłaść na rozgrzany olej i smażyć na rumiano z obu stron.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    bardzo je lubię u mnie się na nie mówi po kowalsku :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne kotlety
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też tak robię,smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetny sposób na kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !