Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica curry czyli po indyjsku
Kroki postępowania
Garam masala to mieszanka: Kolendry, kminu rzymskiego, imbiru, cynamonu, kardamonu, pieprzu, goździków, liścia laurowego oraz ziela angielskiego.
jajko | 3 szt/os |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 duża |
pomidor | 1 duży |
kolendra świeża | |
Przyprawa garam masala orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
chilli | wg uznania |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: