Sposób przygotowania

Filety rozbić tłuczkiem, posolić. Pieczarki usmażyć. Położyć na kotleta plaster sersa żółtego i na to dać parę pieczarek. Zawinąć. Obtoczyć w mące, białku i bułce tartej. Piec. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pychota :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    moje ulubione kotleciki:)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne są:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    wyśmienite!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    uwielbiam takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam je.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    też takie robię, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !