Sposób przygotowania

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Sole smarujemy oliwa i pruszymy przyprawa do ryb ,grillujemy na patelni -bez tłuszczu . Gdy ryba jest gotowa tniemy ja na kawałki .Na patelni na 1 łyżeczce oliwy podsmażamy pokrojony por dodajemy odcedzoną fasole i ryz .Mieszamy doprawiamy solą morska i pieprzem .Pod koniec dodajemy kawałki ryby i pokrojone w kosteczkę plasterek mozzarelli .Mieszamy lekko i podajemy .Na talerzu ozdabiamy koperkiem i natka pietruszki .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dietetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    marinia

    fajnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ciekawy przepis na rybke
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Bardzo apetyczny przepis,a do tego zdrowy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !