Sposób przygotowania

Ziemniaki gotuję w lekko osolonej wodzie. Ciepłe tłuszczę z masłem. Koperek bardzo drobno szatkuję. Dodaję do ziemniaków i mieszam. Z ziemniaków formuję kulki i podaję jako dodatek do mięs. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super ten kolorek:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszne takie z masełkiem i koperkiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    pasuje mi ten kolor teraz u progu wiosny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super pomysł :)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    proszę jakie smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super wiosennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam puree z koperkiem !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    apetyczne ziemniaczane kuleczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I co my tu mamy:) wiosenne ziemniaczki .
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam koperek i nie mogę się go juz doczekać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajne
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    moje ulubione do rybki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię puree ziemniaczane. Z koperkiem również.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !