Sposób przygotowania

Śledzie moczymy przez 1 godz. w wodzie, osuszamy, kroimy na kawałki, skrapiamy octem i posypujemy pieprzem. Cebulę kroimy w kostkę. Do śmietany dodajemy cukier, pieprz i czosnek przeciśnięty przez praskę. Śledzie polewamy sosem i odstawiamy do lodówki przynajmniej na 3 godz. Podawać z gorącymi ziemniaczkami.

Komentarze

  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne śledziki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    bardzo lubię śledzie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    rewelacyjne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !