Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

mąke przesiej na stolnice,dodaj do niej margarynę,wbij jaja,dodaj śmietanę i proszek do pieczenia.wyrób ciasto które na 3-5 godzin wstaw do lodówki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciasta tego rodzaju czyli francuskie i półfrancuskie dużo lepiej smakują z masłem
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    no i robi się w specjalny sposób a nie po prostu zagniata od razu wszystko razem . . .
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ulubione ciasteczka z mojego dzieciństwa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !