Sposób przygotowania

Pokrojone w plasterki pieczarki podsmażamy na maśle, doprawiamy solą i pieprzem i odparowujemy wodę, którą puściły.

Płat ciasta francuskiego kroimy w niewielkie kwadraciki.

Na każdym kawałku układamy porcję przesmażonych pieczarek i posypyjemy startym żółtym serem i ziołami prowansalskimi.

Pieczemy około 12 minut w piekarniku nagrzanym do 180C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo fajny pomysł na luźną kolację ze znajomymi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    bardzo fajne
  • 1
    th-2
    Opublikowano

    atort111

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    podobna do małej pizzy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !