Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Rozpuszczam białą czekoladę w kąpieli wodnej. Zanim rozupści się do końca, zdejmuję i mieszam, aż rozpuści się reszta czekolady. Nakładam czekoladę za pomocą małej łyżeczki do foremek na czekoladki. Lekko stukam formą w blat, by czekolada rozlała się po całych foremkach. Wysokość warstwy to 1/3 wysokości formy. Wstawiam do lodówki, by zastygła na ok. pół godziny.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sama słodycz..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    fajne i proste!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    łatwe i pyszne, super pomysł !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam coś tak słodkiego :0
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam biała czekoladę super czekoladki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ach jaka szkoada, że nie mam foremki na czekoladki:(:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pięknie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie wygląda, smacznie
  • 0
    dsc_0596
    Opublikowano

    turkus3

    jestem po wrażeniem czekoladek - wspaniałe !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !