Sposób przygotowania

Margarynę ,olej ,jajka i cukier utrzeć mikserem na puch. Dodać śmietanę,przesianą mąkę z proszkiem , dokładnie wymieszać i podzielić na dwie części. Do jednej porcji ciasta dodać proszek budyniowy i olejek,a do drugiej dodać kakao.Ciasta wymieszać i wyłożyć na przemian do prostokątnej foremki z papierem do pieczenia .Piec w 160 stopniach przez ok. 50 minut. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej ,wymieszać z masłem i polać polewą ciasto.Na wierzch można posypać czekoladowymi cukierkami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ładnie się prezentuje :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale fajne paseczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    wygląda apetycznie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    przepiękna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !