Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 2 jajka gotujemy na twardo, studzimy i siekamy na drobno. Szczypiorek myjemy i siekamy. Do ugotowanego ryżu dodajemy posiekane jajka, szczypiorek i jajko surowe oraz przyprawy. Wszystko dokładnie mieszamy i formujemy kotleciki. Przygotowane kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taka dietetyczna wersja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    jakie fajne :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie też się taki pomysł podoba.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !