Sposób przygotowania

1. Mięso pokroić, przyprawić, usmażyć.
2. Pieczarki obrać i pokroić, paprykę umyć i pokroić.
3. Cebulę pokroić w talarki.
4. Do podsmażonego mięsa dodać pieczarki, paprykę i cebulę. Dusić przez 30-40 minut.
5. Dolać pół 1 szklankę wody. Gotować jeszcze przez kilka minut.
6. Dodać jogurt. Przyprawić do smaku.
7. Ugotować kasze wg przepisu na opakowaniu.
8. Kaszę podać z gulaszem i ogórkiem kwaszonym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smaczny gulasz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    wow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !