Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Łopatkę dokładnie czyścimy, kroimy na 6-8 kawałków. Olej mieszamt z octem winnym, miodem i przyprawą do mięs. Marynatą zalewamy łopatkę, dokładnie mieszamy. Wkładamy do lodówki na 24 godziny.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ojj, ale bym zjadła :) chociaż małą porcyjkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mysiuniu, zapraszam do Wrocławia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę z tymi mokrymi marynatami z dziczyzną poeksperymentować. Do tej pory kruszyłem mięso "na sucho".

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !