Sposób przygotowania

mięso cebulę kapustę mielimy maszynką, dodajemy do tego nie ugotowany ryż majeranek, jajka, bułkę tartą (tyle aby gołąbki ładnie się formowały) sól, pieprz. (soli i pieprzu około po łyżce)

Formujemy gołąbki, podsmażamy je lekko na patelni a następnie wrzucamy do gotującej się wody i gotujemy pod przykryciem przez około 40 minut.

Podajemy np z sosem pomidorowym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawy pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię takie gołąbki, ale ja gotuję/duszę w wodzie z koncentratem pomidorowym lub ketchupem :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa metoda przyrządzania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !