Sposób przygotowania

Śledzie osączyć z oleju i pokroić w kostkę.
Dodać starte grubo jabłka i kiwi pokrojone w kosteczkę lub grubo utarte, posiekaną cebulę i szczypiorek oraz majonez i jogurt.
Doprawić niewielką ilością cukru, pieprzem, sokiem z cytryny.
Sałatkę zapakować do pojemnika i wstawić do lodówki na kilka godzin lub nawet na dobę.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    eagle

    Jedliśmy kiedyś u znajomych podobną.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !