Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szpinak rozmrażamy lub myjemy i siekamy na drobno. W garnuszku zagotowujemy pół szklanki wody, wrzucamy szpinak i gotujemy około 10 minut. Na drobnych oczkach tarki ścieramy czosnek i dodajemy do szpinaku, doprawiamy pieprzem. I gotujemy jeszcze 5 minut. Przekłamany do miski i odstawiamy na wystygnięcia (najlepiej na balkon). Do przestudzonego szpinaku wsypujemy mąkę i energicznie dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Ciekawe;)
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    pomysłowy przepis Ja z rodzinka uwielbiam szpinak wiec przepis trafia do mojej księgi dzieki
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie zastosowania dla szpinaku jeszcze nie spotkałem. Warte polecenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !