Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem.Wyciąć błonki i podzielić na mniejsze kawałki.Cebulę obrać i poszatkować.Na patelni rozgrzać olej włożyć cebulę i podsmazyć.Dodać wątróbkę posypaną mąką oraz masło i obsmażyć wątróbkę z każdej strony.Możemy na patelnę wlać 1-2 łyżki wody i dusić przez chwilę razem - wtedy będziemy mięli sosik.
Po wyjęciu na talerz wątróbkę doprawić solą i pieprzem.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tylko drobiową wątróbkę lubię , więc wpraszam się...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny i szybki obiad gotowy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, bardzo lubie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutka:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo lubię .
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czasami lubię taką przekąsić
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię taką z świeżą bułeczką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna watrobka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !