Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do przygotowania dania potrzebujemy 4 sztuki białej kiełbasy, najlepiej domowej.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Już na blogu zwróciłam na nią uwagę. Bardzo apetycznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czy kiełbasę dajesz surową w ciasto?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    nie kiełbasa była parzona, edytuję przepis by nie było wątpliwości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dzięki....warto spróbować...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nieźle pomyślane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !