Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab myjemy w zimnej wodzie, osuszamy, a następnie nacieramy roztartym czosnkiem. Schab kroimy na plastry. Każdy z nich oprószamy przyprawą do schabu, solą i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, z krakersami nie robiłam, więc wypróbuję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    muszę spróbować tego pomysłu z krakersami
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Próbowałam i rzeczywiście fajnie smakują...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiesiek513

    Skusiłem się,dzisiaj obowiązkowo właśnie w takim wydaniu zaserwuję żonie.Wygląda apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !