Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtko. Delikatną wędlinę, najlepiej polędwicę z indyka kroimy w drobniutką kostkę lub rozdrabniamy blenderem. Żółtka rozdrabniamy. Natkę pietruszki myjemy, osuszamy i drobno kroimy. Wszystkie składniki na farsz łączymy - żółtka, wędlinkę, natkę. Doprawiamy solą, pieprzem i majonezem. Dokładnie mieszamy i wkładamy do białek.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Wyglądają smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    super zwłaszcza jak przyjeżdżają goście
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    w sam raz na wielkanocny stół i nie tylko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robie podobne, pyszniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    czesto faszeruje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie jajka lubie bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    pyszności:o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    fajna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też taki farsz robię do jajek,nam bardzo smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię jajka z takim farszem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !