Sposób przygotowania

Mąkę przesiać z proszkiem i kakao na stolnicę. Dodać cukier puder. Następnie zrobić rowek, wbić żółtka. Dodać margarynę, posiekać nożem. Dodać śmietany i wyrobić ciasto. Rozwałkować, wykrawać ciastka, przetrzeć roztrzepanym jajkiem i posypać szczyptą cukru. piec w 180 st. ok. 20 minut.

Komentarze

  • 6
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    lubię ciacha z kakao
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    kokosek to cos dla mnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !